BC Vlissingen Heren1

Weekend 26 september

Vrouwen: BC Vlissingen – Almonte 66-46  (foto’s van Theo Theune)

Een flitsende start leverde BC Vlissingen direct een 11-0 voorsprong op. Almonte herstelde zich en kroop dichterbij tot 22-18. Een nieuwe versnelling van het team van coach Astrid zorgde voor een 31-20 ruststand. In het derde kwart bouwde BC Vlissingen de voorsprong verder uit naar 53-35. De ploeg uit Eindhoven sputterde nog tegen tot 54-44, maar daarna liep de thuisploeg naar een ruime 66-46 zege.

Scores: Sheri 22, Lisa 16, Júlia 11, Johanna 6, Carmel 4, Lotte 3, Annabelle 2 en Melanie 2.

Vrouwen: BC Vlissingen 2 – Volharding 70-32

BC Vlissingen 2 begon fel en nam een 21-12 voorsprong. Daarna zakte de thuisploeg terug en kwam Volharding dichterbij tot 21-17. Een opleving van BC Vlissingen leverde een 25-17 ruststand op. In een veel betere tweede helft liet BC Vlissingen aanvallend mooie dingen zien en won ruim met 70-32.

Scores: Delfine 23, Romana 17, Jessica 11, Dorien 8, Lizette 6 en Lourdes 5.