BC Vlissingen Heren1

Weekendverslag 5 september 2020

Mannen: BC Vlissingen – BV Lisse 90-87  (foto’s van Theo Theune)

BC Vlissingen speelde na zes maanden eindelijk weer een wedstrijd. Tegenstander BV Lisse, met de ex-BC Vlissingen spelers Allard en Wytse de Jong, maakte het de thuisploeg erg lastig en moest pas in de verlenging buigen. Coach Benjamin wisselde veel en kon daardoor een goed beeld krijgen van al zijn elf spelers.

In het eerste kwart nam BC Vlissingen een 23-15 voorsprong. Daarna profiteerde BV Lisse van veel slordigheden bij de Vlissingers en ging rusten met een 33-39 voorsprong. Na de hervatting nam BC Vlissingen weer de leiding, maar BV Lisse kwam weer langszij bij 73-73. In de verlenging trok BC Vlissingen met 90-87 aan het langste eind.

Scores: Thijs 26, Abdul 16, Nils 12, Amir 11, Raylin 8, Bouke 8, Noël 6 en Fabian 3.