Nieuws bc Vlissingen

Nieuwsbrief 06-2021

COVID-19 Maatregelen & Trainingen

De plannen vanaf 26 juni voor sport leest u op deze pagina. 

De mogelijkheden voor sporten worden verder verruimd. Bijna alle beperkingen vervallen. Er geldt nog een aantal voorwaarden: 

  • Sport locaties mogen 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruiken. 
  • Gezondheidscheck en registratie is verplicht. 
  • Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening. 
  • Amateurwedstrijden zijn toegestaan. Iedereen mag wedstrijden spelen met andere clubs. Jongeren tot en met 17 jaar mochten dit al en dit geldt nu ook voor alle personen vanaf 18 jaar.  
  • Er mag publiek aanwezig zijn bij amateurwedstrijden en trainingen. Dit geldt ook voor professionele wedstrijden. Hiervoor mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Een vaste plaats is verplicht. 
  • Voor professionele wedstrijden geldt dat met coronatoegangsbewijzen 100% van de reguliere capaciteit gebruikt mag worden. Dan hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. 

 * Informeer bij je eigen coach welke afspraken er zijn gemaakt voor jouw team.*

Bij onduidelijkheden stuur een mail naar het bestuur.

WEBSITE

Met trots willen wij jullie informeren dat vanaf vandaag de nieuwe website van BC Vlissingen live gaat!
Leon Witsel (Mannen 1) heeft samen met een vriend van hem hard gewerkt om dit mogelijk te maken.
We willen langs deze weg  de mannen dan ook hartelijk bedanken!

TRAININGEN

Dit seizoen kunnen we tot 23 juli binnen trainen zowel in de Baskensburg als de Van Duyvenvoorde zaal. 

* Informeer bij je eigen coach welke afspraken er zijn gemaakt voor jouw team* 

Wil je BC Vlissingen ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BC Vlissingen. Voor jou een kleine moeite, voor BC Vlissingen zijn het directe inkomsten. 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van BC Vlissingen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert BC Vlissingen hier direct van!

EK-VOETBALPOULE 

Helaas liggen we eruit met het Nederlands elftal na een 0-2 nederlaag tegen de Tjechen. 
In de B.C. Vlissingen EK 2021 pool kan er nog wel gewonnen worden! Wie heeft het meeste verstand van voetbal en wint de B.C. Vlissingen EK 2021 pool? Er zijn 18 deelnemers en dus een prijzenpot van 90 euro.
Er zijn mooie prijzen te winnen via de site zelf maar ook B.C Vlissingen verdeelt de inleg als volgt;

De nummer 1 ontvangt € 32,40
De nummer 2 ontvangt € 16,20
De nummer 3 ontvangt € 5,40

 B.C Vlissingen heeft met de EK 2021 pool € 36,- opgehaald voor de clubkas!

Tussenstand:
De nummer 1: Arnold1975
De nummer 2: Mot
De nummer 3: Sem85

PS. De wedstrijden na de groepsfase voorspel je tijdens het EK. Kom dus terug om je voorspellingen van de 1/8, 1/4, 1/2 en finale in te vullen! 
In de poule ranglijst zie je alleen de mensen die hebben voorspeld. Je kunt elkaars uitslagen pas bekijken zodra de wedstrijd is begonnen. Zo wordt afkijken of strategisch spelen voorkomen.

Leden activiteiten commissie gezocht ! 

Ook als straks het nieuwe seizoen gaat beginnen en wij weer de zaal in kunnen, hopen we dat de activiteiten door worden gezet. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die dit van het bestuur willen overnemen. Heb jij/ je ouders / kennissen of vrienden,  leuke ideeën en wil jij dit organiseren, met of zonder ervaring, dan zoeken we jou voor onze activiteiten commissie! Stuur ons een mail en dan nemen wij contact met je op!