Nieuws bc Vlissingen

Maandprogramma sep-okt | 2021

Maandprogramma

Als bijlage het maandprogramma van BC Vlissingen voor september en oktober met de wedstrijden, vertrektijden, scheidsrechters en jurytaken. Voor de meeste teams een drukker programma dan normaal, omdat er meer wedstrijden worden gespeeld.

Jury en scheidsrechters

Alle teams staan een paar keer op om te jureren of te fluiten.

Omdat Marathon niet meer synchroon speelt met onze Mannen 1 is het leveren van juryleden bij de wedstrijden van Mannen 1 een stuk lastiger, vooral wanneer de vrouwen uit spelen. Omdat Mannen 1 geen taken meer vervult bij Marathon, staan ze nu enkele keren op om in de Van Duyvenvoorde te fluiten/jureren.

Bespreek dit goed binnen de teams. De coach of de aanvoerder moet een dag van tevoren de namen van de scheidsrechters/juryleden doorgeven aan Tom in verband het invullen op het tablet.

NBB-Beker

In het weekend van 16 oktober moet Mannen 1 een uitwedstrijd voor de NBB-beker spelen tegen SBU Utrecht. De thuiswedstrijd tegen Squirrels komt dan waarschijnlijk te vervallen.