BC Vlissingen Heren1

Weekend 25 september 2021

MannenRiver Trotters  BC Vlissingen 74-51

In Hardinxveld-Giessendam had BC Vlissingen een prima start, die resulteerde in een 9-23 voorsprong. Daarna kwam de thuisploeg beter in hun spel en verkleinde de marge tot 31-37 bij rust. Na de pauze bleef Vlissingen op voorsprong tot 40-43. Vervolgens kwam BC Vlissingen er echter niet meer aan te pas. Via 65-45 drukte River Trotters door naar 74-51.

Scores: Thijs 21, Abdul 11,Benjamin 7, Noël 3, Mike 3, Tom 3, Bouke 2 en Leon 1.

(Bron: PZC)

Vrouwen: BC Vlissingen – Valkenswaard 60-46 (foto’s van Theo Theune)

Na een moeizaam eerste kwart (6-9) ging het bij BC Vlissingen draaien. De achterstand werd omgezet in een 24-15 voorsprong bij rust. In het derde kwart bouwde de thuisploeg de voorsprong uit naar 34-23. Valkenswaard gaf zich niet gewonnen en nam bij 38-39 de leiding over. Een time-out van coach Astrid bracht haar team weer op het juiste spoor. Met snelle aanvallen en een hoofdrol voor de jeugdspeelsters liep BC Vlissingen uit naar een verdiende 60-46 zege.

Scores: Ashley 12, Johanna 11, Lindsey 10, Mae 8, Carmel 7, Chantell 4, Lotte 4, Medina 2 en Lisa 2.

(Bron: PZC)

Vrouwen: BC Vlissingen 2  BC Bladel 61-31

Dankzij drie bankspeelsters van Vrouwen 1 kon Vrouwen 2 over zeven speelsters beschikken. Een geconcentreerd spelend BC Vlissingen 2 nam in het eerste kwart een 21-7 voorsprong. In het tweede kwart gaf BC Bladel meer tegenstand. Ruststand 30-19. In het derde kwart werd de marge uitgebouwd naar een veilige 47-26. In het laatste kwart bleef BC Vlissingen oppermachtig en won met 61-31.

Scores: Delfine 23, Isa 15, Chantell 8, Jessica 6, Dorien 4, Lourdes 4 en Medina 1.