Nieuws bc Vlissingen

Maandprogramma oktober & november 2021

Als bijlage het maandprogramma van BC Vlissingen voor de rest van oktober (met enkele wijzigingen!) en voor november. Hierin staan de wedstrijden, vertrektijden, scheidsrechters en jurytaken. Voor de meeste teams een drukker programma dan normaal, omdat er meer wedstrijden worden gespeeld dan vorige seizoenen.

Jury en scheidsrechters

Alle teams staan een paar keer op om te jureren of te fluiten.

Omdat Marathon niet meer synchroon speelt met onze Mannen 1 is het leveren van juryleden bij de wedstrijden van Mannen 1 een stuk lastiger, vooral wanneer de vrouwen uit spelen. Omdat Mannen 1 geen taken meer vervult bij Marathon, staan ze nu enkele keren op om in de Van Duyvenvoorde te fluiten/jureren.

Bespreek dit goed binnen de teams. De coach of de aanvoerder moet een dag van tevoren de namen van de scheidsrechters/juryleden doorgeven aan Tom in verband het invullen op het tablet. In de afgelopen weken is dit meestal goed gegaan, maar enkele malen ging het fout. Zorg er alsjeblieft voor dat dit niet meer voorkomt.

Rabo Clubsupport
Leden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland kunnen tot 25 oktober 2021 stemmen uitbrengen op zijn/haar favoriete verenigingen. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat één stem ongeveer 4 à 5 euro waard is. Je kunt drie stemmen uitbrengen. BC Vlissingen is de enige basketbalvereniging op Walcheren, die deelneemt aan deze actie.
Ook familieleden, vrienden, kennissen etc. mogen stemmen, dus stuur dit bericht door of deel het via jouw social media.

Grote Clubactie
Vorige maand is de Grote Clubactie van start gegaan met prachtige prijzen zoals € 100.000,- of een auto. De teller voor BC Vlissingen staat inmiddels op 48 verkochte loten en dat is niet echt veel….Steun BC Vlissingen door on-line loten te kopen op  https://lot.clubactie.nl/lot/bc-vlissingen/40864780% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar onze club.
Vraag ook of familie, vrienden of bekenden on-line loten willen kopen.
Je kunt daarvoor het Facebook-bericht van BC Vlissingen delen op je eigen pagina.


Spelregelbewijs

Het bondsbestuur heeft besloten dat alle spelers tot 24 jaar dit seizoen een spelregelbewijs moeten halen, omdat het vanaf komend seizoen verplicht is omdat je anders geen competitie mag spelen. We zullen hier dus nog regelmatig op terugkomen. Een spelregelbewijs is niet hetzelfde als een scheidsrechtersdiploma. Wel hebben spelers met een scheidsrechtersdiploma vrijstelling.Wil je alvast weten hoe het met jouw spelregelkennis is dan kun je alvast kijken op www.basketballmasterz.nl