BC Vlissingen Heren1

Weekend 30 oktober 2021

Mannen: BC Vlissingen – Wyba 75-80 (foto’s van Theo Theune)

BC Vlissingen begon goed aan de wedstrijd en nam via driepunters een 16-8 voorsprong. Wyba kwam echter weer langszij en nam vlak voor de rust de leiding over: 36-40. Direct na pauze sloeg de ploeg uit Wijchen een gat: 38-50. BC Vlissingen kwam nog een paar keer dichterbij, maar kleiner dan vier punten werd het verschil niet meer. Met 75-80 gingen de punten daardoor mee naar Gelderland.

Scores: Thijs 21, Nils 20, Benjamin 11, Bouke 7, Abdul 5, Raylin 3, Leon 3, Tom 3 en Noël 2.

Vrouwen 1: BC Vlissingen – Lieshout 54-53

De wedstrijd tussen BC Vlissingen en Lieshout was spannend vanaf de eerste tot de laatste minuut. In het eerste kwart scoorde BC Vlissingen weinig en keek daardoor tegen een 7-10 achterstand aan. In het tweede kwart brachten de Vlissingse jeugdspeelsters meer snelheid in het spel, waardoor de ruststand 24-24 werd. Na de pauze liep Lieshout uit naar 30-36, maar weer kwam BC Vlissingen langszij. In het laatste kwart kwamen beide teams om beurten op voorsprong, maar uiteindelijk trok BC Vlissingen met 54-53 aan het langste eind.

Scores: Lindsey 15, Ashley 13, Medina 8, Johanna 8, Delfine 6, Chantell 2 en Lotte 2.

Vrouwen 2: Migliore – BC Vlissingen 2 52-38

Op vrijdagavond in Rijen hielden de ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht: 23-22. Na de pauze stond BC Vlissingen 2 bij 30-32 nog op voorsprong, maar daarna ging bij de gasten het licht uit. Migliore profiteerde en denderde via een 20-0 run door naar een beslissende 50-32 voorsprong. Eindstand 52-38.

Scores: Delfine 15, Jessica 8, Lizette 6, Lourdes 5 en Macarena 4.