BC Vlissingen Heren1

Weekend 06 november 2021

Mannen: Pendragon – BC Vlissingen 74-67

BC Vlissingen speelde in Tilburg een prima eerste kwart en nam een 17-22 voorsprong. Pendragon nam in het tweede kwart de leiding over en ging rusten met een 43-40 voorsprong. Na de pauze bleef het verschil minimaal en namen beide teams om beurten de leiding. Maar na 59-62 viel BC Vlissingen aanvallend stil. Het Tilburgse studententeam gaf nog een keer gas en hield met 74-67 de punten in eigen huis.

Scores: Abdul 14, Thijs 14, Nils 10, Raylin 10, Bouke 6, Amar 5, Tom 4, Noël 2 en Benjamin 2.

(Bron: PZC)

Vrouwen: Octopus – BC Vlissingen 56-22

In Vught miste BC Vlissingen een groot aantal speelsters en kon daardoor aanvallend geen vuist maken. Dankzij goed verdedigen bleef de schade in het eerste kwart beperkt tot 10-4. Bij de rust was de achterstand opgelopen naar 23-8. Ook in de tweede helft bleef Octopus domineren. Via 39-18 werd de eindstand 56-22.

Scores: Johanna 8, Medina 4, Lotte 3, Mae 3, Isa 2 en Lisa 2.

(Bron: PZC)

Vrouwen: BC Vlissingen 2 – Oirschot 2 64-30

BC Vlissingen 2 had slechts vier beschikbare speelsters, maar gelukkig waren Cynthia en Quintana bereid om mee te doen. Tegenstander Oirschot deed qua veldspel niet veel onder, maar BC Vlissingen 2 was veel effectiever in de afwerking. Na het eerste kwart leidde de thuisploeg met 19-9 en bij rust was het verschil opgelopen naar 30-13. Na het derde kwart stond er 47-19 op het scorebord. De eindstand werd 64-30.

Scores: Delfine 29, Lizette 15, Dorien 8, Quintana 6, Cynthia 4 en Jessica 2.