BC Vlissingen Heren1

Weekend 20 november 2021

Vrouwen: Pendragon – BC Vlissingen 53-77

Vrijdagavond had BC Vlissingen een prima start en nam snel een 2-14 voorsprong. Daarna kwam het Tilburgse studententeam via driepunters terug tot 19-20. BC Vlissingen onderkende tijdig het gevaar en de formatie van coach Astrid liep uit naar een 23-36 ruststand. Na de pauze bleef BC Vlissingen gemakkelijk scoren. Het derde kwart werd afgesloten bij 38-55 en na het eindsignaal stond er 53-77 op het scorebord.

Scores: Johanna 18, Mae 17, Carmel 15, Melanie 10, Lotte 8, Medina 7 en Chantell 2.

(Bron: PZC)

Vrouwen: Agathos – BC Vlissingen 2 35-54

In Raamsdonksveer had BC Vlissingen 2 moeite met het lengte-overwicht van Agathos. Aanvallend werd goed van afstand geschoten, maar de verdediging sloot niet goed. Na 20-20 ging de verdediging beter functioneren, waardoor BC Vlissingen 2 uitliep naar 22-33 bij rust. In het derde kwart werd amper gescoord: 28-39. In het laatste kwart werd de voorsprong verder uitgebouwd en behaalde BC Vlissingen een verrassend ruime 35-54 overwinning.

Scores: Delfine 21, Jessica 8, Lourdes 7, Macarena 7, Dorien 7 en Isa 6.