BC Vlissingen Heren1

Weekend 19 Maart 2022

Aangevuld met enkele speelsters uit het tweede team en uit het jeugdteam trad BC Vlissingen thuis aan tegen hekkensluiter Pendragon 2. In het eerste kwart nam de thuisploeg direct het initiatief en liep uit naar 20-9. In het tweede kwart voerde het team van coach Astrid het tempo op en drukte door naar 43-13 bij rust. Ook na de pauze bleef het eenrichtingsverkeer. Via 60-21 werden de 92-23 eindcijfers bereikt.

Scores: Lisa 26, Delfine 24, Lizette 13, Mae 12, Lindsey 8, Carmel 5 en Medina 4.

Mannen: Binnenland – BC Vlissingen 71-60

In Barendrecht kwam BC Vlissingen flink gehandicapt aan de start. Door een positieve coronatest ontbrak coach Rakhes, terwijl ook drie basisspelers afwezig waren.

In het eerste kwart kwam BC Vlissingen er niet aan te pas en kwam met 22-5 achter. In het tweede kwart ging het niet veel beter, waardoor de ruststand 43-17 werd. Pas na de hervatting ging BC Vlissingen beter spelen en kwam terug tot 53-39. In het laatste kwart liet Binnenland na 69-50 de teugels vieren, waardoor BC Vlissingen de eindstand nog op 71-60 kon brengen.

Scores: Thijs 24, Nils 10, Raylin 9, Fabian 7, Leon 4, Amar 4, Bouke 1 en Tom 1.