BC Vlissingen Heren1

Weekend 16 april 2022

Mannen: BC Vlissingen – Black Eagles 44-60

Op zaterdag leverde een prima start een 11-1 voorsprong op voor het team van coach Rakhes. Daarna trok de ploeg uit Rosmalen de verdediging strakker aan en viel BC Vlissingen aanvallend stil. Halverwege was de voorsprong geslonken tot 24-20. Na de rust bleef BC Vlissingen op voorsprong tot 36-34. Door 13 punten op rij ging Black Eagles erop en erover. In de slotfase kon BC Vlissingen dit gat niet meer dichten en verloor met 44-60.

Scores: Raylin 11, Thijs 10, Fabian 5, Bouke 4, Mike 3, Benjamin 3, Nils 3, Noël 3 en Amar 2.

Mannen: BC Vlissingen – Squirrels 99-65

Op maandag hielden BC Vlissingen en Squirrels elkaar in het eerste kwart in evenwicht: 19-21. BC Vlissingen nam daarna door dunks van Thijs wat afstand en ging rusten met een 41-35 voorsprong. Na de pauze speelde BC Vlissingen een stuk beter. Aanvallend werden er maar liefst twaalf driepunters raak geschoten, waardoor de voorsprong snel groter werd. Na het derde kwart was het 66-51 en de eindstand was 99-65.

Scores: Thijs 24, Mike 23, Nils 19, Benjamin 9, Noël 7, Bouke 6, Amar 5, Leon 3 en Raylin 3.