BC Vlissingen Heren1

Weekend 1 oktober 2022

BC Vlissingen liet zich in de beginfase afbluffen door een full court verdediging. Binnen enkele minuten liep Binnenland uit naar 4-18. Tot aan de pauze bleef het eenrichtingsverkeer en liep de score op naar 29-55. Coach Rakhes wist in de rust zijn team weer op de rails te zetten. In het derde kwart wekte de thuisploeg de achterstand weg: 63-64. Dichterbij kwam BC Vlissingen echter niet meer en de ploeg uit Barendrecht trok met 76-90 de zege naar zich toe.

Scores: Thijs 24, Abdul 21, Benjamin 13, Fabian 10, Raylin 3, Leon 3 en Amar 2.

Vrouwen: BC Lieshout – BC Vlissingen 42-52

Na de zege op Yellow Sox moest BC Vlissingen uit naar BC Lieshout, dat ook de eerste wedstrijd had gewonnen. Tot 13-13 was er evenwicht, maar zeven punten op rij zorgden voor een kleine marge. De ploeg van coach Astrid Franke ging rusten met een 20-25 voorsprong. Na de rust bleef BC Lieshout aanklampen tot 29-31. BC Vlissingen sloeg daarna opnieuw een kloof: 34-45. In de slotfase kwam deze voorsprong niet meer in gevaar. BC Vlissingen won met 42-52 en klom naar de tweede plaats in de ranglijst.

Scores: Lisa 13, Lindsey 12, Andrea 10, Mae 7, Ashley 5, Macarena 3 en Lotte 2.