BC Vlissingen Heren1

Weekend 19 november 2022

Tegen hekkensluiter Virtus begon BC Vlissingen slecht. De ploeg uit Werkendam name snel een 0-8 voorsprong. Nog in het eerste kwart stelde BC Vlissingen orde op zaken: 23-14. In het tweede kwart kwam Virtus helemaal niet tot scoren. De ploeg van coach Rakhes liep daardoor eenvoudig uit naar 37-13 bij rust. In een rommelige tweede helft werd er amper verdedigd en liep de score op naar 78-52.

Scores: Thijs 16, Raylin 16, Fabian 11, Roy 9, Abdul 8, Leon 6, Bouke 5, Amar 4 en Benjamin 3.

Vrouwen: EBBC 2 – BC Vlissingen 52-48

In Den Bosch nam koploper BC Vlissingen het op tegen het op de derde plaats staande EBBC 2, dat nog slechts één verlieswedstrijd had. De Vlissingse aanval liet het in het eerste kwart afweten, wat een 13-6 stand opleverde. In het tweede kwart draaide het wat beter bij het team van coach Astrid. Ruststand 26-20. Na de hervatting nam BC Vlissingen de leiding over bij 31-32. Tot 44-44 kon het nog alle kanten op, maar EBBC trok in de slotfase de zege naar zich toe met 52-48.

Scores: Lisa 13, Mae 8, Andrea 6, Lotte 6, Melanie 4, Carmel 4, Ashley 4, Macarena 2 en Lindsey 1.