BC Vlissingen Heren1

Weekend 4 maart 2023

Het op de derde plaats staande Biks Shots begon sterk aan de wedstrijd. Met snel uitgevoerde aanvallen nam de ploeg uit Hilvarenbeek een 10-29 voorsprong. Dit verschil bleef gehandhaafd tot de pauze: 31-49. In de tweede helft kroop de ploeg van coach Rakhes steeds dichterbij en kwam bij 68-68 langszij. In de bloedstollende slotfase namen beide teams om beurten de leiding. Biks Shots was de gelukkigste en ging er met de punten vandoor.

Scores: Thijs 29, Benjamin 13, Fabian 12, Abdul 6, Raylin 4, Bouke 4, Amar 2 en Leon 2.

BC Vlissingen speelde een matige eerste helft tegen het laag geklasseerde BC Oirschot. Een snel verkregen 9-2 voorsprong ging door zwak verdedigen verloren en bij de rust stonden de ploegen vrijwel naast elkaar: 34-32. In het derde kwart tapte het team van coach Astrid uit een ander vaatje. Met een felle full court verdediging werd BC Oirschot overrompeld en liep de thuisploeg uit naar een beslissende 67-37 voorsprong. In het laatste kwart kon BC Vlissingen de wedstrijd rustig uitspelen.

Scores: Lisa 26, Lindsey 16, Andrea 13, Melanie 10, Ashley 8, Mae 5, Carmel 4 en Rachel 1.