BC Vlissingen Heren1

Weekend 12 maart 2022

Aanvallend werkte BC Vlissingen af tegen een hoog percentage en nam in het eerste kwart een 27-15 voorsprong. In het tweede kwart werd deze voorsprong uitgebouwd naar de 52-30 ruststand. Na de pauze werd het spel van de thuisploeg slordiger, maar topscorer Benjamin hield zijn team op ruime voorsprong: 71-44. In het laatste kwart kon de ploeg uit Werkendam geen vuist meer maken, waardoor BC Vlissingen won met 91-56.

Scores: Benjamin 19, Mike 18, Nils 13, Thijs 12, Abdul 9, Raylin 9, Bouke 7, Amar 2 en Tom 2.

Vrouwen: Oirschot – BC Vlissingen 52-46

Na een onderbreking van bijna vier maanden kwamen de vrouwen van BC Vlissingen eindelijk weer een keer in actie. Met slechts zes speelsters kon BC Vlissingen in de eerste helft bijblijven tot 25-23. Net voor de pauze sloeg de thuisploeg een gaatje: 33-23. In de tweede helft kroop BC Vlissingen langzaam dichterbij en bij 45-44 was de achterstand nagenoeg weggewerkt. In de slotfase was Oirschot de gelukkigste en won met 52-46.

Scores: Lisa K. 15, Lotte 10, Isa 8, Carmel 7 en Lisa V. 6.