BC Vlissingen Heren1

Weekend 24 september 2022

Vrouwen: BC Vlissingen – Yellow Sox 63-32

BC Vlissingen speelden de eerste  wedstrijd van het nieuwe basketbalseizoen. In de voorbereiding moest coach Astrid erg sleutelen aan haar team, doordat enkele vaste krachten ontbreken door zwangerschap en langdurige blessures. Gelukkig kwamen er drie buitenlandse speelsters bij uit ArgentiniĆ«, ItaliĆ« en Spanje. Ook kon er een beroep worden gedaan op enkele talentvolle speelsters uit het jeugdteam.

BC Vlissingen speelde verdedigend een prima wedstrijd, waardoor Yellow Sox amper tot scoren kwam. Aanvallend draaide het soepel en liep de thuisploeg in het eerste kwart uit naar 13-7. In het tweede kwart liep de voorsprong verder op naar 29-14. Na de pauze bleef BC Vlissingen domineren. Via 48-28 werd de eindstand 63-32, waarmee BC Vlissingen dus een uitstekende competitiestart kende.

Scores: Lotte 14, Lisa 13, Lindsey 12, Mae 7, Abigail 4, Andrea 4, Ashley 4, Macarena 3 en Nina 2.