BC Vlissingen Heren1

Weekend 04 november 2022

Mannen: Biks Shots – BC Vlissingen 83-47.

Het team van coach Rakhes had een complete offday in Hilvarenbeek. De Brabanders schoten met scherp wat bleek uit dertien rake driepunters, waar BC Vlissingen slechts één rake driepunter tegenover kon stellen. In de eerste helft kon BC Vlissingen tot 12-10 bijblijven, maar vervolgens liep Biks Shots snel uit. De ruststand werd 43-28. Na de pauze ging het even beter tot 49-39. Daarna scoorde Biks Shots maar liefst 26 punten op rij. De eindstand werd 83-47. BC Vlissingen zakt door dit resultaat naar de tiende plaats.

Scores: Thijs 11, Benjamin 11, Abdul 10, Raylin 7, Bouke 4, Amar 2 en Roy 2.

Vrouwen: Oirschot – BC Vlissingen 42-66.

Tegen het op de derde plaats staande Oirschot moest BC Vlissingen het doen zonder coach Astrid en topscorer Lisa. De coaching werd overgenomen door Melanie. Na 9-9 liep BC Vlissingen dankzij een tempoversnelling uit naar 11-26. Na de 21-37 ruststand bleef Oirschot in het derde kwart volgen tot 36-48. In het laatste kwart liep BC Vlissingen steeds verder weg en won met 42-66. Na vijf wedstrijden is BC Vlissingen nog steeds ongeslagen en gaat fier aan de leiding in de eerste klasse.

Scores: Ashley 14, Lotte 13, Andrea 12, Mae 9, Lindsey 8, Macarena 7 en Carmel 3.