BC Vlissingen Heren1

Weekend 21 januari 2023

In de eerste helft nam de ploeg uit Hardinxveld-Giessendam snel een voorsprong. Net voor rust kwam BC Vlissingen nog iets dichterbij. Ruststand 29-42. Na de pauze tapte het team van coach Rakhes uit een ander vaatje. De achterstand werd omgebogen in een 51-48 voorsprong en een verrassing hing in de lucht. River Trotters stelde echter orde op zaken via enkele driepunters. BC Vlissingen was uitgeblust en liep toch nog tegen een ruime nederlaag aan.

Scores: Thijs 14, Abdul 13, Benjamin 11, Fabian 11, Bouke 4, Roy 1 en Leon 1.

Vrouwen: Yellow Sox – BC Vlissingen 49-55

BC Vlissingen startte scherp en nam een 9-15 voorsprong. Daarna zakte BC Vlissingen ver terug en stond bij rust met 30-27 achter. Tot 43-31 was de thuisploeg de bovenliggende partij, maar de ploeg van coach Astrid had het beste voor het laatst bewaard. Na 49-44 kwam Yellow Sox niet meer tot scoren en met elf punten op rij trok BC Vlissingen alsnog de zege naar zich toe.

Scores: Lisa 22, Lindsey 16, Carmel 8, Lotte 6 en Mae 3.