BC Vlissingen Heren1

Weekend 25 maart 2023

Een goede start van BC Vlissingen leverde een 7-0 voorsprong op. Black Eagles trok de stand weer gelijk aan het einde van het eerste kwart: 16-16. Het tweede kwart was voor de thuisploeg, die ging rusten met een 41-34 voorsprong. In het derde kwart viel de Vlissingse aanval stil. Het geroutineerde Black Eagles profiteerde en nam de leiding over: 51-55. Het laatste kwart verliep rommelig. Bij 61-67 waren er nog kansen, maar de ploeg uit Rosmalen liet de zege niet meer glippen.

Scores: Bouke 16, Thijs 14, Raylin 11, Abdul 8, Amar 7, Fabian 6 en Leon 2.

Vrouwen: Octopus – BC Vlissingen 35-73

In Vught had BC Vlissingen weinig moeite met Octopus. Via 6-19 liep het team van coach Astrid naar een 19-35 voorsprong bij rust. Ook na de pauze was BC Vlissingen veel sterker, waarbij maar liefst vijf speelsters in de dubbele punten kwamen. Via 29-55 liep de score op naar 35-73. Aanstaande Zaterdag kan BC Vlissingen het kampioenschap binnenhalen in de thuiswedstrijd tegen WBB Giants

Scores: Lisa 16, Carmel 13, Macarena 13, Mae 13, Melanie 10, Lindsey 5 en Andrea 3.