BC Vlissingen Heren1

Weekend 23 september 2023

Vrouwen 1: Octopus – BC Vlissingen 42-57

In Vught had BC Vlissingen een voortvarende start, wat een 2-12 voorsprong opleverde. Daarna kwam de thuisploeg terug tot 12-15, maar BC Vlissingen vergrootte de marge weer naar 15-27 bij rust. Na de pauze bleef het team van coach Astrid de bovenliggende partij. Via 27-43 werd het uiteindelijk 42-57.

Scores: Andrea 16, Melanie 11, Lisa 8, Carmel 6, Mae 5, Lindsey 4, Johanna 3, Ashley 2 en Rachel 2.

Vrouwen 2: Blue Drakes – BC Vlissingen 40-34

Voor vrouwen 2 was alles nieuw. In Woerden tegen een onbekende tegenstander, nog nooit samengespeeld en voor sommige speelsters hun allereerste wedstrijd. Demi scoorde de eerste 12 punten, waardoor BC Vlissingen lang op voorsprong bleef. Net voor rust nam Blue Drakes de leiding over. Ruststand 16-14. In het derde kwart werd er amper nog gescoord, terwijl de thuisploeg wel tot scoren kwam. De achterstand liep op naar 33-18. In het laatste kwart ging het ineens stukken beter en werd het verschil nog verkleind naar 40-34.

Scores: Demi 14, Isa 10, Kaitlyn 4, Elisabeth 4 en Nina 2.