Nieuws bc Vlissingen

Maandprogramma november 2023

Als bijlage het programma voor november.

Hierop staan ook de vertrektijden en de jurytaken.

Kroonjuweel

Na veel gedoe is de overstap naar het Kroonjuweel nu definitief voor de wedstrijden en trainingen. Hoewel nog niet alles aanwezig is (kantine, tribune e.d.) hebben we nu toch besloten om over te stappen, omdat met name het slechte schoonmaken van de Duyvenvoorde onaanvaardbaar was.

Gelukkig konden we een tafelscorebord en schotklokken lenen van Smokkelhoek.

Het gebruik van dit (school)lokaal vereist wel, dat we met zijn allen moeten zorgen, dat er geen rotzooi achterblijft (flesjes, e.d.) en we zelf de “tribunes” moeten klaarzetten/opruimen. Ook moeten de baskets aan het eind van de dag omhoog. Doe dit als team gezamenlijk, dan is het zo gebeurd.

Bij uitwedstrijden vertrekken we voortaan ook vanaf het Kroonjuweel.

22 november

Op woensdag 22 november kunnen we niet terecht in het Kroonjuweel, omdat dit dan in gebruik is als stembureau.

Acties

–   De Rabobank Clubkas heeft een mooi bedrag opgeleverd van € 370,97.

–   Bij de Grote Clubactie staat de teller momenteel op 45 verkochte loten. We hebben nog tot 13 november om dit aantal op te hogen. (Ver)koop je loten via https://lot.clubactie.nl/lot/basketball-combinatie-vlissingen/408647

–   Een derde manier om BC Vlissingen is te steunen is via SponsorKliks. Als je via SponsorKliks koopt bij een van de aangesloten bedrijven, dan ontvangt BC Vlissingen een percentage van het aankoopbedrag. Probeer het hier:

–   https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8776

Busje

Het busje wordt dit seizoen erg weinig gebruikt. Omdat de vaste lasten vrij hoog zijn is dat dus niet erg rendabel. Je kunt zelf ook ons busje huren voor bijvoorbeeld een groepsuitstapje. De kosten bedragen € 25,- plus brandstofkosten.