BC Vlissingen Heren1

Weekend 28 oktober 2023

Vrouwen 1: WBB Giants – BC Vlissingen 56-82

In Bergen op Zoom kon de thuisploeg aanhaken tot 12-12. Daarna gaf BC Vlissingen gas en liep uit naar een ruime voorsprong bij rust: 26-46. In de tweede helft kwam WBB Giants nog even dichterbij: 53-68. In de slotfase drukte het team van coach Astrid het gaspedaal nog een keer in en won ruim met 56-82.

Scores: Mae 17, Lindsey 16, Lisa 15, Andrea 12, Melanie 7, Johanna 5, Rachel 5, Macarena 4 en Ashley 4.

Vrouwen 2: LUSV 3 – BC Vlissingen 2 83-28

BC Vlissingen 2 miste een aantal basisspelers en kwam er niet aan te pas tegen de studentes uit Leiden. De felle verdediging leidde tot veel balverlies en bij LUSV vielen de driepunters als rijpe appels. Via 23-3 werd de ruststand 47-6. Na een opbeurend praatje ging het in de tweede helft gelukkig een stuk beter. Via 66-18 werd de eindstand 83-28.

De McDonalds in Leiden verdient een compliment. Binnen no-time stond onze bestelling op tafel, terwijl we de vorige uitwedstrijd in Oud-Gastel bijna een uur moesten wachten.

Scores: Kaitlyn 9, Nina 8, Lisa 4, Romika 3, Thirza 2, Cindy 1 en Caitlin 1.