BC Vlissingen Heren1

Weekend 11 november 2023

Vrouwen 1: Attacus – BC Vlissingen 52-67

Het team pakte het uitstekend op en nam in het eerste kwart een 11-19 voorsprong. In een prima tweede kwart werd de voorsprong uitgebouwd naar 20-39. Ook na de pauze bleef het team van coach Astrid domineren. Via 28-52 werden de eindcijfers vastgelegd op 52-67. Domper op de vreugde was de gebroken enkel van Macarena.

Scores: Andrea 20, Lindsey 15, Mae 11, Melanie 10, Carmel 8, Ashley 2 en Rachel 1.

Vrouwen 2: SBU 4 – BC Vlissingen 18-55

In Utrecht nam BC Vlissingen 2 het op tegen SBU 4, dat alleen nog maar ruime nederlagen had geleden. In het eerste kwart was de zone-verdediging van de lange Utrechtse studentes echter moeilijk te passeren: 4-6. In het tweede kwart scoorde BC Vlissingen wat meer, terwijl de verdediging goed gesloten bleef. Ruststand 7-23. In de tweede helft werd het verschil steeds groter en uiteindelijk werd het toch nog een ruime 18-55 zege.

Scores: Kaitlyn 19, Nina 11, Demi 11, Isa 6, Romika 4, Cindy 2 en Elisabeth 2.