BC Vlissingen Heren1

Weekend 25 november 2023

Vrouwen: EBBC 2 – BC Vlissingen 39-55

In Den Bosch kwam BC Vlissingen slecht uit de startblokken, waardoor de thuisploeg een 8-0 voorsprong kon nemen. Na een time-out van coach Astrid werd de Vlissingse verdediging strakker aangetrokken. De achterstand werd omgebogen naar een 10-21 voorsprong. Na de 15-27 ruststand liep BC Vlissingen uit naar een maximale 21-43 voorsprong. In het laatste kwart kwam BC Vlissingen niet meer in de problemen.

Scores: Lisa 14, Lindsey 13, Melanie 11, Andrea 10, Rachel 4, Carmel 2 en Mae  1.

Vrouwen 2: River Trotters 2 – BC Vlissingen 2 52-38

In Hardinxveld-Giessendam ging de eerste helft gelijkop: 25-24. Na de pauze bleef het verschil minimaal tot 40-38. Helaas beslisten de thuisfluiters de wedstrijd door achtereenvolgens Sara, Demi en Lisa met 5 persoonlijke fouten naar de kant te sturen. River Trotters profiteerde optimaal en won met 52-38.

Scores: Sara 12, Isa 12, Nina 6, Lisa 4, Cindy 2 en Caitlin 2.