BC Vlissingen Heren1

Weekend 9 december 2023

Vrouwen 1: BC Lieshout – BC Vlissingen 46-73

Het op de derde plaats staande BC Lieshout hield gelijke tred tot 13-13. Vervolgens nam BC Vlissingen afstand en ging rusten met een 18-26 voorsprong. Na de pauze bleef de landskampioen van 1997 dichtbij tot 29-33. Het team van coach Astrid liep daarna weg naar 38-55. In het laatste kwart werd het verschil steeds groter, waardoor BC Vlissingen een zeer ruime overwinning boekte: 46-73.

Scores: Carmel 15, Andrea 15, Lindsey 13, Lisa 13, Melanie 7, Mae 4, Johanna 4 en Ashley 2.

Vrouwen 2: Argon – BC Vlissingen 2 49-38

Na een ellenlange tocht over slecht verlichte B-wegen had BC Vlissingen 2 een zwakke start in Mijdrecht. De thuisploeg liep daardoor uit naar 16-4. In het tweede kwart ging het ineens stukken beter. Aanvallend werd meer initiatief genomen en de achterstand werd omgebouwd naar een 20-25 voorsprong bij rust. In het derde kwart trok Argon de wedstrijd weer naar zich toe: 40-31. In het laatste kwart slaagde BC Vlissingen er niet meer in om dichterbij te komen. Eindstand: 49-38.

Scores: Kaitlyn 12, Sara 9, Nina 8, Romika 2, Demi 2, Cindy 2, Lisa 2 en Elisabeth 1.