BC Vlissingen Heren1

Weekend 13 januari 2024

Vrouwen 1: Valkenswaard – BC Vlissingen 65-72

Een goede start van BC Vlissingen leverde een 9-17 voorsprong op. BC Vlissingen kon echter niet doordrukken, waardoor het verschil bij rust was geslonken tot 30-34. In het derde kwart nam Valkenswaard de leiding over: 50-46. Het vierde kwart was erg spannend. Het eindsignaal klonk bij 60-60. Het team van coach Astrid had in de verlenging nog het meeste over en won met 65-72.

Scores: Melanie 17, Carmel 16, Mae 14, Lindsey 12, Andrea 9, Johanna 2 en Rachel 2.

Vrouwen 2: BZ´72 – BC Vlissingen 2 50-24

In Zeist speelde BC Vlissingen 2 een dramatisch zwakke eerste helft. Na de 31-4 ruststand tapte BC Vlissingen na de pauze uit een ander vaatje. Aanvallend ging de bal sneller rond en werden de kansen beter benut. De tweede helft werd “gewonnen” met 19-20. De eindstand werd daardoor 50-24.

Scores: Isa 11, Kaitlyn 10 en Demi 3.