BC Vlissingen Heren1

Weekend 27 januari 2024

Vrouwen 1: Maastricht Knights – BC Vlissingen 62-57

In de strijd tussen de twee koplopers nam de thuisploeg snel een 16-5 voorsprong. BC Vlissingen herstelde zich knap en was halverwege weer langszij: 36-35. In het derde kwart kwam het team van coach Astrid op voorsprong: 47-51. In het laatste kwart scoorde BC Vlissingen nog maar zes punten, waardoor het studententeam uit Maastricht de 62-57 zege naar zich toe kon trekken.

Scores: Lindsey 13, Melanie 12, Lisa 10, Mae 10, Andrea 6 en Ashley 6.

Vrouwen 2: Crackerjacks – BC Vlissingen 2 48-41

In Amersfoort verzuimde BC Vlissingen 2 afstand te nemen in het eerste kwart: 6-6. Daarna liep Crackerjacks uit naar de 24-18 ruststand. In het derde kwart vergrootte de thuisploeg de voorsprong naar 38-25. Pas daarna ging het aanvallend beter en bij 44-41 was er nog even spanning. Het laatste woord was echter aan Crackerjacks.

Scores: Demi 14, Isa 11, Kaitlyn 8, Elisabeth 5 en Lisa 3.