BC Vlissingen Heren1

Weekend 3 februari 2024

Vrouwen 1: Oirschot – BC Vlissingen 41-88

In Oirschot had BC Vlissingen de hele wedstrijd het initiatief. Het eerste kwart werd afgesloten met een 11-18 voorsprong. De rust brak aan met een 23-45 voorsprong voor het team van coach Astrid. In het derde kwart liep BC Vlissingen uit naar 28-71. Daarna werd de wedstrijd steeds onvriendelijker, maar de score liep op naar 41-88.

Scores: Mae 17, Johanna 13, Carmel 10, Andrea 10, Lindsey 10, Lisa 9, Rachel 8, Ashley 6 en Melanie 5.

Vrouwen 2: Utrecht Bull´s 4 – BC Vlissingen 2 22-30

In Utrecht begon BC Vlissingen 2 uitstekend. Via 2-15 werd de ruststand 10-28. Na de pauze speelde BC Vlissingen 2 rustig de tijd uit tegen de statische zone van de Utrechters. In het derde kwart scoorde BC Vlissingen 2 slechts één keer, maar dankzij goed verdedigen bleef de voorsprong behouden: 14-30. In het laatste kwart hetzelfde beeld. Pas in de slotminuten scoorde Utrecht Bull´s nog een paar keer, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar: 22-30.

Scores: Kaitlyn 10, Nina 6, Demi 6, Isa 4, Lisa 2 en Karima 2.