BC Vlissingen Heren1

Weekend 2 maart 2024

In Oss maakte BC Vlissingen het krachtsverschil snel duidelijk. Halverwege stond het team van coach Astrid al voor met 21-40. Na de hervatting kwam de thuisploeg er aanvallend niet meer aan te pas. Het eenrichtingsverkeer eindigde bij 32-82.

Scores: Lindsey 28, Lisa 23, Mae 11, Johanna 8, Carmel 7, Melanie 4 en Ashley 1.

Vrouwen 2: Squirrels – BC Vlissingen 2 42-45

In het eerste kwart was er evenwicht: 11-11. In het tweede kwart scoorde BC Vlissingen 2 slechts 4 punten, waardoor de ploeg uit Berkel en Rodenrijs uitliep naar de 23-15 ruststand. In de tweede helft moest BC Vlissingen 2 in de achtervolging. Bij 29-29 stonden de teams weer gelijk. Daarna werd het bloedstollend spannend met wisselende winstkansen en na 40 minuten was de stand weer gelijk: 37-37. In de verlenging trok BC Vlissingen 2 aan het langste eind: 42-45.

Scores: Kaitlyn 20 (4 driepunters), Sara 11, Demi 6, Sascha 5 en Lisa 3.