BC Vlissingen Heren1

Weekend 16 maart 2024

Vrouwen 1: Tantalus – BC Vlissingen 42-110.

In Eindhoven kwam hekkensluiter Tantalus verrassend uit de startblokken: 8-2. Daarna stelde BC Vlissingen orde op zaken en leidde na het eerste kwart met 17-28. Het team van coach Astrid nam geen gas terug, waardoor de ruststand 29-55 werd. In de tweede helft bleef BC Vlissingen domineren en met maar liefst zeven speelsters in de dubbele cijfers werd de eindstand 42-110.

Scores: Lindsey 23, Carmel 17, Mae 16, Lisa 13, Ashley 12, Andrea 12, Melanie 12, Rachel 3 en Johanna 2.

Vrouwen 2: Cangeroes 5 – BC Vlissingen 2 37-32

BC Vlissingen 2 zag erg tegen deze wedstrijd op, omdat de thuiswedstrijd kansloos was verloren met 26-59. In Utrecht ging het zondagmorgen gelijkop in het eerste kwart: 9-8. In het tweede kwart liep BC Vlissingen uit naar 15-23. In het derde kwart behield BC Vlissingen deze voorsprong: 24-30. In het laatste kwart verhoogde Cangeroes de druk en een vermoeid BC Vlissingen kwam nog maar één keer tot scoren. Cangeroes profiteerde en won met 37-32.

Scores: Kaitlyn 9, Demi 6, Isa 6, Sara 4, Nina 3, Caitlin 2 en Elisabeth 2.