BC Vlissingen Heren1

Weekend 23 maart 2024

Vrouwen 1: BC Vlissingen – EBBC 2 113-42. (foto´s van Filip van den Eynde:

BC Vlissingen trakteerde het thuispubliek op een aanvallende show. De ploeg uit Den Bosch werd snel onder druk gezet, wat veel onderscheppingen opleverde. Daaruit scoorde het team van coach Astrid met snelle combinaties. Ook van achter de driepuntslijn scoorde BC Vlissingen met een hoog percentage, waarbij Lisa maar liefst acht maal raak schoot. De kwartstanden waren 27-8, 27-12, 27-8 en 32-14. De teller stopte dus pas bij 113-42.

Scores: Lindsey 28, Lisa 26, Mae 17, Melanie 12, Andrea 10, Ashley 8, Carmel 6, Rachel 4 en Johanna 2.

Vrouwen 2: BC Vlissingen 2 – River Trotters 3 62-52. (foto´s van Filip van den Eynde: www.flickr.com/photos/196655176@N05/albums/72177720315629520/)

In Hardinxveld-Giessendam had BC Vlissingen 2 ongelukkig verloren, dus was het tijd voor revanche. In de eerste helft hielden de teams elkaar in evenwicht tot 22-22, maar nieuwkomer Alejandra schoot haar team naar een 31-26 voorsprong bij rust. In het derde kwart speelde het thuisteam erg goed en liep de voorsprong op naar 51-36. Bij 60-38 was de voorsprong maximaal. River Trotters deed daarna nog wel wat terug, maar de verdiende zege kwam niet meer in gevaar.

Scores: Sara 15, Kaitlyn 13, Alejandra 9, Nina 8, Sascha 6, Demi 4, Isa 4, Cindy 2 en Lisa 1.