BC Vlissingen Heren1

Weekend 06 april 2024

Vrouwen 1: Biks Shots 2 – BC Vlissingen 46-65

Biks Shots 2 is nog in degradatiegevaar en knokte hard voor de punten. Tot 15-15 hield de ploeg uit Hilvarenbeek stand, maar daarna liep BC Vlissingen uit naar de 18-29 ruststand. Na de pauze vergrootte het team van coach Astrid de voorsprong steeds verder. Uiteindelijk won BC Vlissingen met 46-65.

Scores: Lisa 16, Lindsey 15, Johanna 8, Melanie 8, Andrea 8, Carmel 6, Rachel 2 en Ashley 2.

Vrouwen 2: New Stars 2 – BC Vlissingen 2 21-51

In Nieuwegein kon BC Vlissingen 2 over slechts zes speelsters beschikken. Vlak na de rust werd dit gereduceerd tot vijf, omdat Nina bij een ongelukkige actie haar pink brak. Desondanks speelde BC Vlissingen een van de beste wedstrijden van dit seizoen. Bij de rust stond BC Vlissingen met 9-32 voor. In de tweede helft werd er wat rustiger aan gedaan. Toch liep de voorsprong nog verder op naar 21-51.

Scores: Kaitlyn 15, Demi 11, Alejandra 8, Cindy 7, Sascha 6 en Nina 4.