BC Vlissingen Heren1

Weekend 19 februari 2022

In de eerste helft zette Lokomotief veel druk. BC Vlissingen had daar moeite mee, maar wist toch steeds de aansluiting te behouden. Via 22-26 werd de ruststand 33-37. Na de pauze gooide het team van coach Rakhes er een schepje bovenop en knokte zich naar een kleine voorsprong. Lokomotief kwam weer langszij en bij 63-64 brak een spannende slotfase aan, waarbij de ploeg uit Rijswijk aan het langste eind trok. Eindstand 66-75.

Scores: Thijs 19, Mike 14, Raylin 11, Benjamin 7, Noël 7, Fabian 4, Tom 2 en Leon 2.

(Bron: PZC)

Vrouwen: Oirschot 2 – BC Vlissingen 2 60-56

Op zondagavond werd BC Vlissingen 2 verrast door hekkensluiter Oirschot 2, dat met enkele bankspeelsters uit het eerste team aanzienlijk was versterkt. De thuisploeg liep snel uit naar 13-4. BC Vlissingen 2 herstelde zich en stond na het eerste kwart voor met 13-14. In het tweede kwart bleef Oirschot gemakkelijk scoren, waardoor de ruststand 32-25 werd. In het derde kwart knokte BC Vlissingen 2 zich terug naar 42-40. In het laatste kwart liep de thuisploeg, mede dankzij de thuisfluiters, uit naar 59-50 en deze kloof bleek onoverbrugbaar.

Scores: Delfine 20, Dorien 14, Lizette 10, Jessica 6, Isa 4 en Charline 2.